nedjelja, 27. studenoga 2011.

Besplatni filmovi-filmpofilm

Ukoliko želite pogledati dobar film,dokumentarni,crtani ili igrani preporučujem vam da idete na filmpofilm.



Mnoštvo filmova za gledanje online.

Pogledajte i
Besplatni filmovi online

petak, 25. studenoga 2011.

Video i foto hosting-ImageShack

Besplatan web hosting za vaše video uratke i fotografije na ovoj web adresi ImageShack.



Odlično mjesto gdje mošete deponovati vaše fotografije ili video materijal za kasniju upotrebu.

utorak, 22. studenoga 2011.

Feedjit free live traffic-Brojač posjeta

Pratite trenutni promet na vašem blogu ili web stranici sa ovim besplatnim dodatkom,pokazuje mjesto odakle posjetilac dolazi,koju stranicu je posjetio a možete i doznati i odakle je došao.

Link za preuzimanje Free Live Traffic
Potrebno je samo obaviti besplatnu registraciju koja zahtjeva jedino email.

nedjelja, 20. studenoga 2011.

Artur klark i Frederik Pol-Posledni Teorem



Trideset svjetlosnih godina od nas, nevidljivi za ljudske oči, Veliki Galakti pretražuju nebo u potrazi za inteligentnim životom. Njihova zadaća: iskorijeniti svaku tehnološki naprednu vrstu koja bi mogla zaprijetiti njihovoj dominaciji u svemiru.
Završni roman velikog barda znanstvene fantastike, nedavno preminulog Artura Klarka (1917-2008), i Frederika Pola, također velike zvijezde SF galaktike.

Nakon što je bio detektiran prvi bljesak eksplozije nuklearnog oružja na jednom malom plavom planetu, velika međuzvjezdana flota podaničkih svemirskih rasa dobiva od Velikih Galakta naredbu da uništi ratoborna bića na tom planetu.

Istodobno, na otoku Šri Lanki, jedan mladi student astronomije, Ranjit Subramanian, opsjednut je matematičkim teoremom od prije tri stotine godina.

Istodobno, tri supersile, SAD, Kina i Europa, nadmeću se za primat u svijetu. A kad do Zemlje stigne prvi izvanzemaljski brod, Ranjit se nađe u situaciji da spašava ne samo živote svoje obitelji već i cijelog čovječanstva.

Sir Artur Klark i Frederik Pol dobitnici su brojnih nagrada za svoja djela. Obojica su proglašena "Majstorima znan - fana" i obojica su surađivala sa brojnim drugim piscima tijekom godina. Međutim, nikada do ovog romana nisu zajedno bili surađivali na nekom djelu.

Download:Artur Klark i Frederik Pol-Poslednji Teorem

petak, 18. studenoga 2011.

IrfanView

IrfanView po meni najbolji besplatni program za pregledanje editovanje-obradu i konverziju slika iz svih mogućih u sve meni znane formate.Iz ličnog iskustva toplo preporučujem.
Link za download programa IrfanView

srijeda, 16. studenoga 2011.

cc cleaner


cccleaner



Kompjuter vam je usporio rad,često "zakuje"sporo otvori stranice.Vrlo je vjerovatno da se u njemu nakupilo raznog "smeća" internet kolačića,nepotrebnih fajlova ,prećica i svega ostalog.Dobar i besplatan alat za očistiti sve to i ubrzati rad svog kompjutera je cc cleanar.


cc cleaner možete skinuti ovdje.


Pročitajte i
ATF Cleaner 3.0.0.2

ponedjeljak, 14. studenoga 2011.

IQ test

Želite znati koliki vam je,provjerite na IQ test.dk i vidite koliki vam je IQ.jedan od najboljih ako ne i najbolji IQ test na netu.


Neverbalni IQ test Danske Mense

subota, 12. studenoga 2011.

Avast-Antivirus


Za sve one koji nemaju previše novca za izdvojit radi kupovine nekog od bezbroj antivirus programa tu je Avast Anti Virus.

Postoji veliki broj besplatnih i onih koji to nisu antivirus programa,rekao bih da se avast izdvaja od ostalih sa svojom jednostavnošću te dobrom integracijom u vaš operativni sustav.Dobar izbor za večinu nas običnih smrtnika.

Potrebno se samo registrirati i dobiti besplatnu licencu na godinu dana.

Kada licenca istekne dovoljno je opet samo potvrditi registraciju.

Avast možete skinuti na ovom linku downloud avast


Google Earth





Google Earth je besplatan program uz pomoć kojeg možete brzo da odete u bilo koji kraj Zemlje pregledajući satelitske slike 3D simulacije zgrada terene karte i mnogo toga još.Moćete da prwegledate i svemirske galaksije kanjone na Marsu,panoramu mjeseca i najdublje klance na Zemlji.Možete pregledati prirodne ,istorijske i turističke znamenitosti nekog područja,ići ulicama pojedinih gradova i mnogo mnogo toga još.Program možete skinuti ovdje :Google Earth .Uživajte u besplatnom putovanju.

četvrtak, 10. studenoga 2011.

eRepublik,besplatna online browser igrica



Besplatna online igrica u kojoj imamo države sa granicama iz RL-a.U igrici imamo vojni ekonomski i politički modul te razvijeno tzv enovinarstvo gdje enovinari izdaju članke u novinama koje svaki igrač može da otvori nakon par dana provedenih u igrici.Tu su sve evropske zemlje uključujući Hrvatsku,Srbiju,Bosnu i hercegovinu,Crnu Goru,Sloveniju i Makedoniju.Nedavno je dodana i Albanija kao poslednja evropska država koja nije bila zastupljena u igrici.
Link za prijavu na eRepublik

srijeda, 9. studenoga 2011.

Openoffice.org


Odličan sofver na kojem možete raditi maltene sve što i u microsoft office.Sa tom razlikom što je ovaj u potpunosti besplatan,free software.

Link za download Openoffice.org