ponedjeljak, 26. prosinca 2011.

Mozilla Firefox



Jedan od par najboljih i najpopularnijih browsera .Odličan za surfanje internetom.Browser možete skinuti ovvdje Mozilla Firefox.Isprobajte vatrenu lisicu i sretno na surfanju.

ponedjeljak, 19. prosinca 2011.

µTorrent



Želite li skinuti najnoviji film,igricu ili nešto treće sa interneta za to će vam gotovo sigurno neki od torrent aplikacija.Preporučujemo vam µTorrent .Alat kojeg se može slobodno proglasiti za najbolji torrent klijent a svakako je i najpoznatiji.
Link za skidanje µTorrent.

četvrtak, 15. prosinca 2011.

ponedjeljak, 12. prosinca 2011.

Freeciv-Civilizacija

Besplatno izdanje popularne igre Civilizacija. Igra započinje u praistoriji ,a vaš je zadatak voditi vaše pleme iz kamenog doba, igra je prevedena na čak 29 jezika, posjeduje preko 100 nacija , svakako zaigrajte najbolju Open Source Civilizaciju.
Igricu možete skinuti na Open Source Civilizacija

utorak, 6. prosinca 2011.

Free Clocks for Your Web Site-Besplatan sat za vaš blog ili web sajt


Želite li na vaš blog ili web sajt postaviti besplatan sat na Free Clocks for Your Web Site možete pronači interesantna i lijepa riješenja ,postaviti vvrijeme za bilo koju vremensku zonu ili određeni grad uzeti HTML kod i kopirati ga gdje želite.brzo i jednostavno riješenje.

Sve to možete uraditi na ovom linku Free Clocks for Your Web Site


subota, 3. prosinca 2011.

FastStone Photo Resizer


FastStone Photo Resizer je besplatan za vlastitu upotrebu alat pomoću kojeg možete promijenizi veličinu slike,boje dodati tekst na sliku dodati vodeni žig na sliku i uraditi ostale promjene na slici kao što su isječci,obrtanje i slično.Iskreno preporučujemo.Softver možete download naslijedećem linku FastStone Photo Resizer